4P Trailers

En henger fra 4P er bygget for hånd. Hele veien fra det helsveisede chassiset, til bunnen, dragbjelkene og toppen. Resultatet taler for seg selv. Fordi vi bygger scooterhengerne i et miljø der de virkelig får prøvd seg, vet vi hva som kreves av tilhengerne før de kommer ut på veien. Det handler like mye om materialer som om kunnskap. Med full kontroll over detaljene kan vi styre resultatet dit vi vil. Å levere det beste handler også om å velge de riktige samarbeidspartnerne. Vi kjøper bare inn de beste råmaterialene og de beste komponentene. Alt gjøres ordentlig. Siden kundene plutselig kan befinne seg på en vei med 3 cm sørpe, is under, null sikt og to scootere på hengeren. Da finnes det ikke noe annet alternativ enn den beste scooterhengeren.

4P Touring

Med plass til to snøscootere, drivstoff og oppakning har 4P Touring plass til alt dere trenger for reisen ut for å oppleve naturen og friheten.
4P Racing

4P Racing er for deg som vil ut til krevende terreng og utforske, eller for deg som kjører løp og trenger en optimal transportløsning. Lettkjørt på veien ut til vidda med puddersnø, eller til krevende skogsløyper.


4P Expedition

Med vår største scooterhenger laster du enkelt opp to scootere av større modell, pulk, tilhengerutstyr og all annen oppakning du trenger til turen.


4P Adventure

Vår minste modell av scooterhengerne gir deg godt med plass til både scooter og utrustning.