Arctic Cat 2022

Det kan skalere fjell. Gjøre en hard dags arbeid til en godt utført jobb. Og det kan ta et snøscooterfirma i Minnesota fra en ydmyk begynnelse til et av de mest inspirerende navnene innen powersport. På Arctic Cat® lever vi for det uforglemmelige og strever etter det umulige. For når vår lidenskap for å bygge presisjonsutviklede maskiner oppfyller din lidenskap for å utforske utendørs, er det ingenting utenfor rekkevidde.

 

Mid-sized

Dette er ikke bare en ny Arctic Cat®. Det er en helt ny skuter. BLAST ™ kombinerer en lettere, mellomstor ramme med et beste effekt til vektforhold i klassen, og gir enklere håndtering og mer responsiv ytelse. Og en industriens første 400 ensylindret EFI 2-takts motor betyr at du alltid pakker masse muskler. Med modeller for fjell-, stier og sportsverktøy er denne for deg uansett hvor du kjører.

 

Mountain

Dypt pulver, bratte stigninger, luften her oppe er ikke for uformelle ryttere. Det er for folk som vil finne ut hva de er laget av. Derfor er våre snøscootere laget av mer. Hver og en er bygget på Ascender-plattformen for å skjære gjennom dype ting og side-hill med presisjon, og de har alle en ALPHA ONE Single-Beam Rear Suspension. Det eneste som er galere enn å prøve å temme et fjell? Gjør det på noe annet enn en Arctic Cat.

 

Crossover

Crossover -gamet endret seg for alltid. Riot håndterer backcountry og løyper med uhemmet aggresjon-enten du er på den rene 50/50 crossover RIOT eller den fjellklare RIOT X. Blandet med DNA fra de legendariske Mountain Cat- og ZR®-modellene, er hver Riot bygget for å legge på milene, over innsjøer og stier, gjennom trær og pulver.

 

Trail

Det som er her ute er det som er inni oss alle: eventyr, kameratskap og lidenskap. Arctic Cat® ble født på stien, og vi lever for svingete turer og hvite knoker. Det er det hver av våre snøscootere er bygget for å gjøre, fra dag én.

 

Youth

Start dem unge. Og start dem på en snøscooter som er designet for å få dem til å bli forelsket i kjøring. Våre ZR® 120 og 200 modeller er perfekt for unge førstegangskjørere. La dem føle spenningen på turen, med den rette kombinasjonen av kraft og kontroll.
 

Teknologi