Nettbutikk

TOBE Macer Jakke – Blue Aster
25. juni 2021
FXR Vertical Edge Damejakke
28. juni 2021
Vis alle

TOBE Mono Suit Novo V3 – Dark Ink

4.497,50 kr

Nullstill
Varenummer: 632-9720-001 Kategorier: , , , , ,

I dette tilfellet vet vi allerede at TOBE lager robust utstyr. Denne overallen er virkelig ikke noe unntak. Det som skiller Novo V3 fra den gamle Novo V2 er (foruten designet) at V3-modellen har lagt til mer ventilasjon og oppdatert fargene.

Tobe Novo V3 er en kanonbra skalloverall på alle måter. Den bruker et slitesterkt og teknisk skall som både holder deg tørr og varm, gjennom hele overallen. Som med alle TOBE-klær er holdbarhet og funksjon hovedfokuset i designprosessen, som sikrer overlegen prestasjon. Novo V3 er bygd for å holde lav vekt, men fortsatt ha den samme påliteligheten du trenger fra alle redskap når du er ute i snø og minusgrader. Vannsøylen ligger på utrolige 45,000mm, takket være Sympatex-membranet som også puster og er vindtett. Knærne og lysken er kledd i Armortex®-aramid for å øke holdbarheten på de utsatte områdene. Novo V3 setter en helt ny standard for klær i denne prisklassen.

Dette er skallversjonen av V3-modellen. Den finnes også som fôret (søk på V3 fôret overall) om du heller ønsker en fôret V3-overall.

– 4stk ytterlommer.
– Integrerte hengsler.
– D-ring for dødmannsknapp.
– 45,000mm vannsøyle.
– Gode justeringsmuligheter.
– YKK Aquaguard®-glidelåser.
– 2 lags Sympatex® Cordura®.

Størrelse

XL