Nettbutikk

Feste til gassfjær – North Grade
13. august 2021
SledTech Bensinfilter 6mm 1/4″ HiFlow 8mm nippel Universal
16. august 2021
Vis alle

Safedrive Pro / GPS Radar

1.990,00 kr

Månedslisens 199kr. (Ingen binding)

 

✅Farevarsling
✅Kontrollvarsling
✅Elggaranti
✅Botgaranti
✅100% Fornøydgaranti

 

47 på lager

Varenummer: SAFEDRIVEPRO Kategori:

Om GPS Radar / Safedrive Pro

Enheten aktiveres automatisk når du starter bilen, og viser deg avstand til farer i veibanen, nærmeste politikontroll og fotoboks!

Når du nærmer deg kontrollstedet vil enheten vise avstand og avgi alarm i god tid.

Vi tilbyr farevarsling og varsling av alle typer kontroller med unntak av promillekontroller. Enheten fungerer i hele Norge, og er selvsagt helt lovlig.

Enheten varsler om hindringer i veibanen og kontroller i nærheten av brukeren, basert på informasjon fra vår server og GPS-lokasjon til enheten. Varslene visualiseres på skjermen, med avstand til nærmeste hindring/kontroll, samt lyd- og lysvarsel når bruker nærmer seg kontrollstedet eller område med fare.

Safedrive mottar informasjon om hindringer, farer og kontroller langs veien fra nøye utvalgte kilder, deriblant våre egne brukere, sosiale medier, sms-tjenester og varslingsapplikasjoner. Vi har et døgnbemannet kundesenter, som kontrollerer og kvalitetssikrer alle varslinger før disse sendes ut til våre brukere.

Safedrive varsler om alle typer kontroller langs veien, med unntak av promille. Det inkluderer fart, mobil/belte, vekt, teknisk og toll. I tillegg varsles alle typer fotobokser, hvor vi i gjennomsnittsmålinger viser din snitthastighet mellom fotoboksene.

Safedrive henter informasjon om farer og hindringer i veibanen fra alle tilgjengelige kilder; sosiale medier, sms-tjenester, apper og egne brukere. Vi har døgnbemannet kundesenter som kontrollerer og kvalitetssikrer alle varslinger før disse sendes ut til enhetene.

Dette kan skje, men skjer veldig sjelden. Vi varsler mer enn 98% av alle kontroller. Derfor har vi botgaranti dersom du treffer en kontroll som ikke er varslet.

Hvorfor kan det skje?
Hvis man har maksimal uflaks, kan dette skje hvis brukeren er den aller første som passerer kontrollen etter at den er rigget opp og igangsatt.

Derfor har vi etablert vår botgaranti, som betyr at vi betaler bota hvis brukeren får fartsbot i en laserkontroll vi ikke har varslet. Les mer om vår botgaranti og dens vilkår her.